46-годишната Наталия Йорданова от Варна страда от тежко онкологично заболяване

...
46-годишната Наталия Йорданова от Варна страда от тежко онкологично заболяване
Коментари Харесай

Спешно е: Ученичка от Варна иска да спаси майка си Наталия

46-годишната Наталия Йорданова от Варна страда от тежко онкологично заболяване и има потребност от финансова помощ за лекуването си.

В началото на тази година на дамата е сложена диагнозата глиобластон - израстък в лявата част на мозъка. До момента тя е претърпяла животоспасяваща интервенция по премахване на част от тумора, съобщи Морето.нет.

Тъй като положението ѝ е тежко, е настанена във варненски приют.

Поради липса на близки, които биха могли да оказват помощ, грижите по Наталия е поела съвсем напълно нейната щерка Милица, която е ученичка в Първа езикова гимназия във Варна.

Момичето има поддръжка само от татко си. За страдание фамилията не може да си разреши да поеме разноските по дълготрайното и скъпоплатено лекуване, от което се нуждае Наталия.

Молбата на нейната щерка, която изживява извънредно тежко кошмарната обстановка, е всеки, който има опция, да поддържа финансово нейното семейство в битката за живота на майка ѝ.

През май Милица ще бъде абитуриентка. Има фантазии и упоритости, свързани с бъдещото ѝ обучение. Носител е на многочислени влиятелни оценки. До момента всички пари, събрани от награди и стипендии, са изхарчени за лекуване на майка ѝ.

Средства за лекуването се събират по банковата сметка на Милица:

IBAN BG33SOMB91301065957401

BIC SOMBBGSF

Титуляр: Милица Ивайлова Иванова

Тел. 0885 518 167
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР