46-годишната колумбийска певица Шакира получи три награди и се превърна

...
46-годишната колумбийска певица Шакира получи три награди и се превърна
Коментари Харесай

Шакира грабна три награди на Latin Grammy

46-годишната колумбийска певица Шакира получи три награди и се трансформира в основната звезда на извършената в Испания церемонията по връчването на премиите Latin Grammy, или „ Латинската Грами ” , музикална премия на Латиноамериканската академия за звукозаписни изкуства и науки.

Изпълнителката смени няколко тоалета по врече на церемонията, написа Daily Mail. Сред публиката бяха синовете й от футболиста Жерар Пике Милан и Саша.

Шакира се появи на аления килим в черна рокля с висока цепка, отрязъци на бедрата, златен корсет и дълъг шлейф. Златни сандали на висок ток допълваха визията.
 Шакира GettyImages
Певицата бе номинирана в седем категории , като завоюва три от тях. Тя завоюва награди за ария на годината, най-хубава поп ария и най-хубава градска интерпретация за нейния шлагер Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53, записан с продуцента Bizarrap. Тя завоюва Песен на годината за първи път на латиноамериканските награди Грами, побеждавайки две от личните си песни, в това число песента й с Карол Джи.

Шакира облече тясно боди, с цел да извърши Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 на церемонията . Тя извърши и баладата Acrostico, прочувствена ария, отдадена на нейните деца, номинирана за Песен на годината. Този път тя се появи пред публиката в искряща златиста рокля на Dolce & Gabbana.
 Шакира GettyImages
Друга любимка на вечерта беше Карол Джи. Колумбийската певица излезе на аления килим в искрящо розова мини рокля с пайети. Тя, сходно на Шакира, се бори за награди в седем категории, три от които получи. На аления килим също позираха Паз Вега, Розалия, Анита, Розана Занети, Паула Аренас, Алин Барос и други.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР