46-годишен арабски бръснар от Медисън, щата Уисконсин, нарочно отряза ухото

...
46-годишен арабски бръснар от Медисън, щата Уисконсин, нарочно отряза ухото
Коментари Харесай

Суини Тод е жив! Арабин бръснар нарочно отряза ухото на клиент в Уисконсин

46-годишен арабски бръснар от Медисън, щата Уисконсин, преднамерено отряза ухото на собствен клиент и го направи да наподобява на Лари Файн от „ Тримата дебили ”. Историята поразително припомня мюзикъла " Суини Тод " с Джони Деп. 22-годишният клиент влезнал в салона на Халед Шабани, с цел да си направи прическа. Той седнал на стола, само че по табиет не спрял да се върти. Фризьорът на няколко пъти му направил забележка, само че нервният клиент не му обърнал внимание, написа New York Post.



Тогава Халед сграбчил машинката и направил една лента по средата на главата на шавливия си клиент, правейки го да наподобява, по думите на локалния служител на реда Джоел Деспейн, на Лари Файн от „ Тримата дебили”. Това очевидно му се сторило незадоволително, тъй като взел ножицата, хванал ухото на младежа и отрязал част от него.




„ Лошата подстрижка не е закононарушение, само че умишленото разяне на ухо – да”, безапелационен е служител на реда Деспейн.

Сега „ адският бръснар”, който твърди, че всичко е станало инцидентно, е застрашен от наказване за въоръжено нахлуване и принуждение.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР