46 души загинаха при жестоката катастрофа, която се разигра тази

...
46 души загинаха при жестоката катастрофа, която се разигра тази
Коментари Харесай

Трагедия на магистрала Струма: 46 души загинаха в горящ автобус


46 души починаха при жестоката злополука, която се разигра тази нощ на автомагистрала " Струма ". Сред жертвите в запалилия се рейс от Северна Македония има и доста деца.

Тук се е разиграл трагичният случай

46 души са починали, откакто рейс от Северна Македония, пътуващ по автомагистрала " Струма ", катастрофира и се възпламени. Сред жертвите има и 12 деца.

Засега се оповестява за седем оживели - момиче на 17 години и шестима възрастни. Всички те са настанени в „ Пирогов ”, животът им е вън от заплаха.

" В ранните часове на 23.11.2021 година (вторник), в УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “ са признати 7 жители, които са потърпевши при случай с автобус на автомагистрала „ Струма “. Лицата не са български жители. В момента всички са контактни, в устойчиво положение и без заплаха за живота. Шестима са с изгаряния, а един пациент е с контузия на крайници. След обзор и оценка на положението им са настанени за следене в болничното заведение ", се споделя в публична информация до медиите, изпратена от " Пирогов ". Всички оживели са жители на Северна Македония.

На автомагистрала " Струма "

Министър-председателят Стефан Янев незабавно отпътува към Автомагистрала „ Струма “, а президентът Румен Радев изрази съболезнования на своя македонски сътрудник Стево Пендаровски и прикани виновните институции да открият аргументите, довели до тежкия случай.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР