457 проверки по адреси на лица поставени под домашна карантина

...
457 проверки по адреси на лица поставени под домашна карантина
Коментари Харесай

457 проверки и ден без нарушения на карантината във Варненско

457 инспекции по адреси на лица сложени под домашна карантина са осъществени през днешния ден във Варна и региона, оповестиха от полицията.

Добрата вест е, че при инспекциите няма нито едно установено нарушаване, прецизираха от Министерство на вътрешните работи. Служителите на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна не престават и сега да наблюдават прецизно за съблюдаване на наложителната домашна карантина от лица, които са били в контакт със инфектирани с ковид жители или са пристигнали от рискова дестинация.

Извършени са също 271 инспекции по Закона за здравето във Варна и региона. Установени са 42 нарушавания, формирани са АУАН. В 35 от случаите става дума за липса на маска или друго средство, покриващо устата и носа на жителите.

ОДМВР – Варна приканва всички да съблюдават разпорежданията, въведени по отношение на ограничение разпространяването на Коронавирус - 19 на територията на страната, да лимитират излизанията от вкъщи, да пътуват единствено при необходимост на пътуването.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР