45-годишният впоследствие нарече всеки от триото педофили“, което предизвика дело

...
45-годишният впоследствие нарече всеки от триото педофили“, което предизвика дело
Коментари Харесай

Лорънс Фокс твърди, че е бил кандидат за ролите на Батман и Наследяване, преди да бъде обвинен в расистки туитове

45-годишният след това назова всеки от триото „ педофили “, което провокира дело за клюка от господин Блейк и мил звезда, прочут също като Колин Сиймор.

Г-н Фокс, който отхвърля да е расист, завежда насрещно дело против триото поради техните туитове и стартира своите показания в Лондон в понеделник сутринта.

В своите писмени показания артистът сподели, че е бил „ ужасяващ “, когато видял, че е бил наименуван расист, което той по-късно разказа като „ дума, слагаща завършек на кариерата, и изказване, унищожаващо репутацията “.

Той продължи: „ Беше доста обидно, първо, тъй като не е правилно, и второ, тъй като беше безпричинно: усещах се по този начин, като че ли ищците са го разгласили, с цел да се опитат да ме унищожат. Чувствах, че едно от най-важните неща, които имах на този свят, беше положителното ми име, а те се опитваха да го съсипят. “

В изказване от 24 страници звездата на Луис – който сподели, че не счита себе си за „ обичайно хубав или муден “ артист – съгласно изказванията към 2020 година той е печел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР