45-годишният бизнесмен от Свиленград Георги Иванов Димитров внезапно почина. Младият

...
45-годишният бизнесмен от Свиленград Георги Иванов Димитров внезапно почина. Младият
Коментари Харесай

Какво се случва днес?! Втори млад бизнесмен си отиде без време

45-годишният предприемач от Свиленград Георги Иванов Димитров ненадейно умря. Младият мъж влезнал в банята доста рано сутринта в сряда – към 2 – 3 часа, паднал и умрял.

Георги бе извънредно претрупан с бизнеса си – имаше спедиторска и транспортна компания внос-износ, обработваше и произвеждаше селскостопанска продукция на огромни аграрни площи в селата Мезек и Сива река. В Мезек стопанисваше и огромна база.



Това е вторият драматичен случай в фамилията. Преди към 2 години ненадейно и не с време умря татко му Иван Димитров, някогашен шеф на „ Тютюнева индустрия “ в Свиленград, който също се занимаваше с едро земеделие, написа stmost.info.

Георги оставя сирачета две деца.

Починалият бе откаран за аутопсия, защото той е младеж и аргументите за гибелта му би трябвало да се уточнят. По първични данни най-вероятно става въпрос за солиден инфаркт.

Както БЛИЦ заяви, тази заран в Благоевград ненадейно умря предприемачът Красимир Томанов. Тази заран младият мъж се почувствал зле и умрял за минути. Инфаркт е повода за неочакваната му гибел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР