45-годишен баща на две деца се бори с коварно заболяване.

...
45-годишен баща на две деца се бори с коварно заболяване.
Коментари Харесай

Корнелия Колеолова: До края на месеца трябват още 20 000 евро, за да живее Георги!

45-годишен татко на две деца се бори с подло заболяване.

Семейството на Георги Колеолов от Русе втора година живее сред вярата и отчаянието, предава. Близките са принудени да се извърнат към хората с положителни сърца за помощ, откакто събраните средства за лекуването към този момент са изчерпани.

Проблемите за Георги стартират през лятото на 2020 година, когато получава мощно главоболие и нарушена съгласуваност. Изследванията демонстрират огромен мозъчен израстък, който е опериран неотложно. Година по- късно мъжът още веднъж не се усеща добре – има нов израстък.

"Когато го оперираха, в действителност потвърдиха, че новото образувание е високостепенен глиом - злокачествено образувание и то с 3-4 степен, което в границите на четири месеца се беше развило ", споделя брачната половинка на Георги - Корнелия Колеолова.

Георги стартира лъче- и химиотерапия, само че вместо да се усъвършенства, той се утежнява фрапантно. Единственият късмет е лекуване в Турция, където имат опит с сходен тип тумори. След дарителска акция средствата са събрани и лечението стартира.

"Дават ни огромна вяра, че той може до 100 % да си възвърне мозъчните функционалности и този израстък да бъде премахнат ", разяснява брачната половинка му.

Неочаквано обаче положението на Георги внезапно се утежнява и се постанова да бъде изместен в интензивно поделение. Започва различен тип терапия, която след втората доза дава резултат.

"Той към този момент дълготрайно време денем бодърства и е в схващане, съответен е, знае къде се намира, стартира да движи координирано ръце и крайници ", разяснява Колеолова.

Престоят на Георги в клиниката коства 1100 евро на ден. Семейството към този момент е разпродало каквото има, само че парите не стигат. До края на месеца би трябвало да се обезпечат близо 20 000 евро, с цел да има късмет за Георги.

"Георги е душа човек, той е наивник, той живее за близките, той не е лакомец, той е насладата на децата ми, той е закрилата им, той е моята утеха…. Това е човек, който обича да е с хора, да живее поради хората, раздава се, сега той има потребност от помощ ", показа още брачната половинка му.

Корнелия и двете ѝ деца не се предават и имат вяра, че ще намерят поддръжка за живота на Георги.

Дарителска сметка:

Пощенска банка

IBAN BG84 BPBI 79214040 9097 02

BIC BPBIBGSF

Корнелия Любомирова Романова - Колеолова

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР