449 души са потвърдено болни с коронавирус, т.е. за последните

...
449 души са потвърдено болни с коронавирус, т.е. за последните
Коментари Харесай

449 потвърдено болни от коронавирус, има 2 съмнителни проби на депутати дотук

449 души са доказано заболели с ковид, т.е. за последните 24 часа има 37 заболели. В болница са влезнали 27 души, общо 17 души са интубирани т.е. са в тежко положение. Общо 25 души са към този момент изписани. Това съобщи генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски, шеф на Националния спешен щаб.
В София новите случаи са 20, а в Благоевград има 3 случая от Банско и Разлог, в Смолян има случаи - всичките сред 50 и 60 години, а във Варна три случая - 43-годишен мъж, 26-годишен мъж и момиченце на 9 години, изброи Мутафчийски.
Що се отнася до умрелите - последните двама са мъже, на 57 години в Кюстендил и 40-годишен в " Пирогов ". За 40-годишния се допуска, че е умрял от белодробна емболия, а не от ковид.
92 проби на депутати са към този момент направени във ВМА, като 2 са съмнителни и ще се удостоверяват. Има и още 92 проби, правени отвън ВМА, всичките са негативни. Продължава работата по пробите на администрацията на Народното събрание. Припомняме, че потвърдено болен към този момент е доктор Хасан Адемов, народен представител от Движение за права и свободи.
Как ще работи към този момент Народното събрание или дадена медийна редакция - за редакциите наредбите са на РЗИ. А Народното събрание можело да работи като в Израел - гласоподават по 4-5 души, при слагане на плексигласови кабинки.
Очаквайте детайлности!
Още: " В Италия може би стигнаха платото на болестта с ковид, само че СЗО е мощно обезпокоена за света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР