44-годишният секретар на клуб Традиция“ Милен Атанасов, деен участник в

...
44-годишният секретар на клуб Традиция“ Милен Атанасов, деен участник в
Коментари Харесай

Известен българин сред жертвите в кървавата касапница с 5 трупа, стотици съграждани са безутешни

44-годишният секретар на клуб „ Традиция “ Милен Атанасов, деятелен участник в голям брой възстановки, е една от жертвите на трагичната злополука, която стана през вчерашния ден следобяд на пътя Пловдив-Пазарджик. Той е бил зад кормилото на „ Форд Фокус “, който е пътувал в посока Пловдив, оповестява TrafficNews.
Тогава пред него изскача автомобилът на 64-годишния Стоян от първомайското село Драгойново, който е карал в посока Пазарджик. Последвал е и жестокият преден удар, който взима живота на двамата водачи и техните близки. От мощния сблъскък на място умира бащата на 44-годишния мъж – 71-годишният Сашо Атанасов. Майка му, която също се е возила в автомобила- 66-годишната Ваня Атанасова, издъхва по-късно в болничното заведение.
Семейството ще бъде заровено в сряда на гробищата на Рогошко шосе.
Във возилото, карано от 64-годишния Стоян от първомайското село Драгойново умира негова роднина- 52-годишна жена. Състоянието на другите двама, пътували в шкодата – жена на 29 години и 49-годишен мъж са в тежко, само че устойчиво положение и са настанени в пазарджишка болница.
Припомняме, че нещастието се разигра към 16:00 часа в неделя. Ударът е бил преден и драматичен. След него единият автомобил е напуснал пътното платно, качил се е на мантинелата и се е блъснал в дърво. 66- годишната Ваня е откарана в доста тежко положение с голям брой контузии, а по-късно умира.
Към момента Окръжна прокуратура – Пазарджик следи досъдебно произвеждане за зародилото тежко пътнотранспортно произшествие. Разследват се и се обясняват на аргументите за настъпването му, като на място през вчерашния ден е дошъл и дежурен прокурор.
Междувременно от ОДМВР-Пазарджик излязоха със следното известие:
„ ОДМВР-Пазарджик търси съдействието на жителите по отношение на тежко пътно-транспортно произшествие. Както през вчерашния ден съобщихме на пътя Пазарджик-Пловдив, след разклона за село Мало Конаре е записано тежко пътно-транспортно произшествие. За страдание вследствие на злополуката починаха петима души, а други двама са настанени за лекуване в МБАЛ-Пазарджик. На мястото са осъществени всички нужни първични дейности по следствието под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик.
С цел осъществяване на всеобхватно следствие и изясняване на аргументите за възникването на случая е належащо съдействието на жителите. Призоваваме пътуващите на пътя Пазарджик-Пловдив на 12.03.2023г. /неделя/ в интервала сред 15.50 и 16.10 минути в правата сред Пазарджик и село Говедаре и са станали очевидци на тежкия случай да се свържат с органите на реда. Телефони за контакт: 034 434 323, 034 434 400 или 034 434 447.
Предварително благодарим за отзивчивостта и съдействието! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР