44-годишният бургазлия Димитър Д. е прострелян с въздушна пушка във

...
44-годишният бургазлия Димитър Д. е прострелян с въздушна пушка във
Коментари Харесай

Простреляха мъж край Българово

44-годишният бургазлия Димитър Д. е прострелян с въздушна пушка във вилна зона Лозниците край Българово, заяви " Флагман ". Инцидентът е станал през вчерашния ден сутринта по извънредно безразсъден метод.

``
реклама

Вилната зона се била трансформирала в котило на котки и птици и изнервеният Йосиф П. сграбчил въздушната си пушка и почнал да стреля безсистемно по тях от прозореца на автомобила си Фолксваген Пасат.

В това време Димитър бил във вилата си, видял какво се случва и опитал да спре стрелеца. Възникнало сдърпване, при което Димитър хванал цевта на пушката и се опитал да я издърпа през прозореца на колата, само че тя гръмнала. Пострадалият е подал тъжба в полицията. Стрелецът напълно е съдействал на униформените и предал пушката си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР