44-годишен бизнесмен от Пловдив е пребил съпругата си и майка

...
44-годишен бизнесмен от Пловдив е пребил съпругата си и майка
Коментари Харесай

Ревнив пловдивски бизнесмен преби жена си с тенис ракета, спука й тъпанче, далак и ребра

44-годишен предприемач от Пловдив е пребил брачната половинка си и майка на двете им деца. Това стана ясно на брифинг на Районна прокуратура-Пловдив по отношение на голям брой случаи на домашно принуждение.

Оказва се, че мъжът е следял цялото си семейство, посредством конфигурирани приложения на телефоните им за подслушване и проявление на местоположението. Той постоянно ги заключвал в дома си без тяхното единодушие, поради болна ревнивост. Има данни и за чести сигнали и побои.

" Вчера в 23 часа вечерта е получен сигнал за нов побой ", описа зам.-районният прокурор Атанас Илиев, представен от trafficnews.bg.

Снощи предприемачът се върнал вкъщи и заварил брачната половинка си да приказва по телефон, който не е виждал и надлежно на него не е подложен програмен продукт за подслушване и следене. Жената някак си е съумяла да избяга от жилището. Нейни приятелки я откарват в болница.

" Започнал е да я бие с тенис ракета. В разследване на побоя дамата има голям брой хематоми, фрактура на две ребра, разкъсан далак, спукано тъпанче. Състоянието на дамата е тежко, вършат ѝ интервенция сега ", уточни още Илиев.

Докторът, който посреща дамата в болничното заведение, я познава. През 2018 дамата още веднъж е призната с контузии от същия лекар и тогава му споделила, че е паднала по стълбите.

За благополучие децата не са станали очевидци на побоя.

Мъжът е задържан и следва мярката му да бъде удължена на 72 часа.

Към момента самоличността на фамилията се пази в загадка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР