43-годишният дюнерджия Ресул, който на 14 декември беше арестуван, а

...
43-годишният дюнерджия Ресул, който на 14 декември беше арестуван, а
Коментари Харесай

Изправят на съд дюнерджията, обвинен в побой и опит за изнасилване на жена си в Пловдив

43-годишният дюнерджия Ресул, който на 14 декември беше задържан, а по-късно настанен в Психодиспансера в Пловдив след сигнал, че е набил жена си Сюзан и се е опитал да я изнасили пред двете им деца, застава пред съда. Днес ще стартира гражданското дело против него, заведено от жена му Сузи, научи кореспондент на TrafficNews .
Прочетете още
Както първи съобщихме, мъжът бе упрекнат, че след приложимост на дрога е нападнал, бил и опитал да изнасили майката на двете му 5-годишни деца. 35-годишната съумяла да повика помощ, до момента в който половинката й е псувал и опитвал да я удуши. По информация на TrafficNews , това не е изолиран случай. Тормозът върху дамата е бил систематичен и без причина.

На 23 декември Ресул бе освободен от Центъра за психологично здраве. Назначена му е съдебно-медицинска експертиза. Веднага по-късно, по отношение на него е издадена заповед да не доближава жена си и двете деца. Днес дюнерджията още веднъж застава пред съда. 35-годишната Сузи е подала иск против него. Майката и децата й ще бъдат представлявани про боно от юрист Трайко Иванов, юрист Иван Иванов и юрист Радостин Радев. Наш кореспондент научи, че най-вероятно делото ще бъде при закрити врата, заради персонални и интимни обстоятелства, които ще бъдат показани в съвещанието. Освен това ще бъдат и двете малолетни деца. Свързахме се с юрист Трайчо Иванов, който удостовери и също съобщи, че ще бъде направено искане за неотложно засекретяване на делото.

Очаквайте детайлности!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР