43-годишният актьор Джейсън Момоа сподели видео, на което се вижда

...
43-годишният актьор Джейсън Момоа сподели видео, на което се вижда
Коментари Харесай

Джейсън Момоа си обръсна косата

43-годишният артист Джейсън Момоа показа видео, на което се вижда по какъв начин непосредствен негов другар подстригва, реже и бръсне съвсем до кожа косата му.

В клипа Джейсън демонстрира отрязани кичури и изяснява повода за решението си.

„ Алоха на всички, бръсна се и го правязаради пластмасата за еднократна приложимост - изтощен съм от тези пластмасови бутилки, би трябвало да спрем. Пластмасовите вилици, всички тези нелепости “, споделя той с почитателите си в Инстаграм.

Сериозното му обръщение беше прекратено за малко от лек лъх напразно, който разсмя артиста, който показа, че отдавна не е усещал вятър в главата си.

„ О, дребосъче, в никакъв случай не съм усещал даже вятъра тъкмо там “, възкликна Мамоа.

Косата на Джейсън Момоа се трансформира в нещо като негова запазена марка, откакто взе участие в сериала „ Игра на тронове “ и получи основната роля на Аквамен. Актьорът споделя във видеото, че е почувствал потребността да направи нещо шокиращо, с цел да увеличи осведомеността за огромната взаимозависимост от пластмасата за еднократна приложимост.

„ Тя отива в нашата земя, отива в нашия океан. Просто виждам някои неща в нашия океан, които са толкоз тъжни, тъй че апелирам ви, всичко, което вършиме, с цел да премахнете пластмасата за еднократна приложимост в живота си - помогнете ми “, приканва той.

„ Пластмасовите бутилки са нелепи “, показва още Мамоа.

Все отново на фрагментите се вижда, че артистът не отстранява цялата си коса, а остава с прическа вид „ мохикан “.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР