43-годишната актриса от сериала Отчаяни съпруги стана майка на сина

...
43-годишната актриса от сериала Отчаяни съпруги стана майка на сина
Коментари Харесай

Ева Лонгория развя тлъстинки

43-годишната актриса от сериала Отчаяни съпруги стана майка на сина Сантяго Енрике Бастон, който се роди на 19 юни в медицинския център Сидърс-Синай в Лос Анджелис. Малчуганът тежеше цели три кг.

Както всяка жена обаче и тя не съумя да си възвърне секси фигурата, която имаше преди да забременее.

Само преди дни Ева показа скандални фотоси от почивката й в Мексико. Там тя бе с 50-годишния й брачен партньор Хосе Пепе Бастон, който е мексикански медиен магнат, и група другари.

Въпреки, че още е надалеч от красивата си фигура, и по-скоро развява непотребни тлъстинки, Ева въобще не се посвени да качи свои разголени фотоси. По всичко личеше, че актрисата се забавлява безумно доста.

Актрисата сподели снимки, на които е с цялостен зелен бански костюм, който е дело на дизайнерската марка Мелиса Одасбаш.

Но поради фигурата й мрежата се раздели на две, а множеството напряко я съпоставиха със земята.

Някои от мненията насърчаваха Ева Лонгория за смелостта да се покаже в толкоз нищожно облекло и твърдяха, че тъкмо по този начин би трябвало да наподобява една жена, която неотдавна е родила и се грижи за фамилията си.

Други обаче я разпънаха на кръст, поради това, че се е отпуснала безумно доста и наподобява на запусната и дебела лелка, а не на секси актриса. Не пощадиха актрисата и за това, че даже е получила целулит.

Между другото, съдейки по Instagram профилът й, в този момент звездата отделя доста време за спорт. Между фотосите и майчините отговорности, Ева постоянно посещава фитнес зала, където работи с персонален треньор. В обществените мрежи Лонгория показа видеоклипове, направени непосредствено по време на тренировките, мотивирайки почитателите й да работят върху фигура си и всеки ден да стават още по-добри, написа jenata.blitz.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР