43-годишен мъж е убит в пернишкото село Расник. Извършителят на

...
43-годишен мъж е убит в пернишкото село Расник. Извършителят на
Коментари Харесай

Зверско убийство край Перник

43-годишен мъж е погубен в пернишкото село Расник. Извършителят на тежкото закононарушение е арестуван. Той е на 74 години и е прочут на полицията с обири и безчинство, съобщи БНР.

Престъплението е осъществено с секира.

Сигналът за убийството е подаден нощес малко преди 23:00 часа на тел. 112, заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи в Перник Венцислав Алексов.

До закононарушението се стига след пиянска кавга - жертвата желала пари и алкохол от арестуваният.

" Незабавно полицейски чиновници са отишли на място. Задържали са 74- годишен локален гражданин, за който са събрани данни, че е умъртвил 43- годишен мъж от Радомир, който е бил служащ в селото. При извършените процесуално- следствени дейности, по първични данни, е изяснено, че 43-годишният мъж отишъл в дома на 74- годишния, изискал алкохол и пари. Той му дал. След като изпил една част от алкохола се върнал за още и тогава сред двамата, към този момент били доста пияни, зародил скандал, при който 74-годишният в началото го блъснал с тръба, а след това и с секира ", сподели Алексов.

74- годишният мъж е арестуван за 24 часа. Образувано досъдебно произвеждане. Процесуално-следствените дейности не престават.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР