4205 клиенти на ЧЕЗ останаха без електрозахранване рано тази сутрин

...
4205 клиенти на ЧЕЗ останаха без електрозахранване рано тази сутрин
Коментари Харесай

Над 4000 клиенти на ЧЕЗ останаха без ток в столичния квартал „Люлин”

4205 клиенти на ЧЕЗ останаха без електрозахранване рано тази заран в столичния квартал " Люлин " след кражба от оборудване на компанията.

Неизвестни лица източиха трансформаторното масло от работещ трансформатор на сдружението, в резултат на което той аварира и се наложи цялостната му замяна, оповестиха от сдружението.

Това е втората сходна кражба от началото на месеца, когато в почивен ден без електрозахранване останаха клиенти на сдружението в гр. Нови Искър.
Осем мездренски села плашат с митинг поради проблеми с тока Повече от половината недоволства на жители в КЕВР са точно от работата на електродружествата
Трансформатори като разваления през днешния ден в квартал " Люлин " костват сред 20 и 30 хиляди лева Това са единствено директните вреди за сдружението, а нарушеният комфорт на клиентите няма по какъв начин да бъде възобновен, се показва в известие на компанията.

" ЧЕЗ Разпределение " приканва за социална непоносимост и ефикасни наказания против нарушителите, които да имат освен углавен, само че и възпиращ резултат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР