420 незаконни преместваеми обекта са премахнати в София благодарение на

...
420 незаконни преместваеми обекта са премахнати в София благодарение на
Коментари Харесай

420 незаконни преместваеми обекта са премахнати в София

420 противозаконни преместваеми обекта са отстранени в София с помощта на новата разпоредба на общинския съвет, която беше призната преди година. Това заяви в профила си във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

„ Вместо противозаконни павилиони със стърчащи рискови кабели осигурихме безвредна среда и изградихме нови тротоари. Наскоро с основния проектант Здравко Здравков и шефа на Дирекция „ Общински строителен надзор “ Цветан Тодоров бяхме на терен пред едно от знаковите проблематични места - до КАТ-София, с цел да премахнем 11 противозаконни павилиона. От тях имаше стърчащи кабели с ел. зареждане и създаваха заплаха за децата, които си играят в непосредствена непосредственост в красивия парк, който Столична община построи “, разяснява той.

Георгиев акцентира, че през днешния ден мястото е преобразено.

„ Заедно със зам.-кмета по строителство инж. Ангел Джоргов, на който благодаря за добре свършената работа, и общинския консултант от регион „ Изгрев “ Диян Стаматов бяхме на място, с цел да се уверим в резултатите. Продължаваме да подреждаме града! “, приключва шефът на СОС.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР