42-годишен мъж блъскал и обиждал възрастна жена в столичния квартал

...
42-годишен мъж блъскал и обиждал възрастна жена в столичния квартал
Коментари Харесай

Мъж блъска и обижда възрастна жена в „Люлин“

42-годишен мъж блъскал и обиждал стара жена в столичния квартал „ Люлин “ в понеделник на обяд. Инцидентът е станал на спирка на градския превоз. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че нападателят е арестуван.

Сигнал за насилието са подали очевидци. Потребител в социланите мрежи показа видео, в което се вижда по какъв начин дамата е паднала на земята, а нападателят разгневен стои над нея.

"Един татко с малко дете слезе от тролей 7 в Люлин и стартира да бие една баба.....
Бащата седеше пред врата дружно с детето си и още един дъртак на стълбите( не бяха заедно). Бабата искаше да мине и им направи забележка и това издразни бащата, той стартира да я наскърбявам и след замяна на реплики слезе и стартира да я бие. ", написа авторката на видеото Лилия Благоева във Фейсбук.

От мнения и на други очевидци излиза наяве, че побойникът е бил с дъщеричката си в тролей номер 7. Той е седял до вратата, бабата му направила забележка да се отмести, с цел да може да слезе.

Мъжът се ядосал и слязъл от транспортното средство и тогава почнал да постанова и наскърбява старата жена.

Мъж брутално рита жена на спирка в Бургас

Българин задържан за брутално нахлуване в Берлин

Кадрите провокираха стотици мнения във „ Facebook “. Голяма част от тях са в отбрана на потърпевшата, а други укоряват натрупалите се хора, които са останали само да гледат. Във видеото се вижда по какъв начин само млад мъж се е притекъл на помощ.

По случая е било формирано досъдебно произвеждане. След отчет на събраните материали в Софийската районна прокуратура мъжът е притеглен като обвинен за закононарушение и му е наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция”.

Работата по случая продължава под наблюдението на Прокуратурата.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР