42-годишен американски турист се опита да пренесе жив алигатор албинос

...
42-годишен американски турист се опита да пренесе жив алигатор албинос
Коментари Харесай

Жив алигатор албинос открит в куфар на турист

42-годишен американски екскурзиант се опита да придвижи жив алигатор албинос от Германия в Сингапур, заяви „ Дейли Мейл “.

Служителите по сигурността на немското летище разкрили влечугото в куфар, когато го видели на скенера. Багажът бе предаден на митничарите, те отворили куфара и видели бял алигатор, завит в специфична опаковка с дребен отвор за дишане. Пристигналият на помощ ветеринар освободил влечугото и му оказал първа помощ. По-късно алигаторът бе отведен в резерват за влечуги в Мюнхен.

Арестуван е американски екскурзиант, опитал да прекара животното през границата. Срещу него е формирано наказателно дело, което ще бъде прегледано от Мюнхенското митническо бюро за следствие. Според немските медии човек може да продаде алигатор в Азия за 75 000 евро.

По-рано беше обявено, че екскурзиант от Нова Зеландия е пренесъл контрабандно севернокорейска банкнота през границата, като я е скрил в чорап. Мъжът показа тази история с интернет потребителите и, обратно на упованията му, мнозина реагираха отрицателно на нея. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР