41-годишната благоевгадчанка Янка Попова, майка на четири деца прави външна

...
41-годишната благоевгадчанка Янка Попова, майка на четири деца прави външна
Коментари Харесай

Янка от Благоевград скри шапката на всички мъже! От 17-годишна майката на 4 деца не спира да...

41-годишната благоевгадчанка Янка Попова, майка на четири деца прави външна шпакловка на постройка в центъра на Благоевград, виждаме я през днешния ден на скелето да върти мистрията, оставила мъжете от бригадата в краката си. Гледайки я изпод сътрудниците и одобряват препоръки коя по какъв начин се прави в занаята. Не отхвърля да приказва за себе си, написа " Струма ".

 

Разговорът с нея е извънредно прелестен. От 17-годишна се занимава с боядисване и дребни строителни работи. Завършва висше обучение в ЮЗУ, компетентност трудово образование и от този момент както се споделя не е слязла от височините по постройките.

„ Обожавам работата си “, стартира Янка и добавя: „ Увлякла съм и сестра си в нея. Аз съм може би измежду единиците дами избрали тази мъжка специалност. Имам и магазин за бои и строителни материали, само че с мистрията съм доста сигурна “.

Докато приказва за себе си сътрудниците й мъже се усмихват отзивчиво, потвърждавайки всяка нейна дума. „ С момчетата се разбираме, слушат ме “, споделя Янка и споделя още: „ Няма разделяне на мъжка и женска работа, аз върша това, което те вършат и съм щастлива от това “. "

Янка Попова е отгледала, наред с тежката си мъжка работа 4 деца, единият към този момент е студент и оказва помощ на майка си в строителството. Янка не се плаши ни от мраз, ни от зной, тъй като работата и е хлябът ѝ. „ За да успееш, би трябвало да обичаш това, с което си се захванал другояче нещата не се получават “, споделя мъжкото момиче.

Докато тя работеше се появи и синът ѝ, който грижливо я попита: „ Мамо, в случай че си се уморила, да се кача аз “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР