41-годишен гражданин на Великобритания поиска престарелите му родители да бъдат

...
41-годишен гражданин на Великобритания поиска престарелите му родители да бъдат
Коментари Харесай

41-годишен безработен съди родителите си за издръжка

41-годишен жител на Англия изиска престарелите му родители да бъдат задължени да му дават прехрана, оповестява Daily Mail.
Фаиз Сидикуи е незает от 2011 година. Родителите му, живеещи в Дубай, заплащат сметките му и му дават повече от 400 паунда седмична прехрана. При това той гратис живее в лондонския апартамент на майка си, ситуиран в сърцето на града до Хайд Парк.
 Над 418 000 новорегистрирани безработни през 2020 година Над 418 000 новорегистрирани безработни през 2020 година
Расте броят на постъпилите на работа спрямо новорегистрираните безработни в страната, демонстрира профилираното наблюдаване на паз...
Когато се появила опасност, че ежеседмичната финансова инжекция може да се редуцира, Сиддикуи внесъл искова молба в съда. Той декларира, че има проблеми със здравето и цялостната взаимозависимост от родителите му дава право да разчита на финансовата им помощ, а отводът от изплащането на пари би трябвало да се приравни с нарушаването на човешките права.
През 2020 година мъжът към този момент е изгубил едно дело по тази тематика, в този момент то ще бъде прегледано на втора инстанция.
Сидикуи е приключил Оксфордския университет, след което е работил в няколко юридически компании.
През 2018 се е опитал да осъди Оксфордския университет за отплата от милион лири поради неприятно обучение. Това дело също е било изгубено.
 Коронавирусът отговорен за всеки трети регистриран незает Коронавирусът отговорен за всеки трети регистриран незает
Всеки трети новорегистриран в Бюрото по труда у нас през предходната година е бил освободен от работа поради пандемията. Това сочат даннит...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР