4008 кг недеклариран тютюн за наргиле, 7836 текстилни изделия и

...
4008 кг недеклариран тютюн за наргиле, 7836 текстилни изделия и
Коментари Харесай

Митничари хванаха 4 тона контрабанден тютюн за наргиле на Капитан Андреево

4008 кг недеклариран тютюн за наргиле, 7836 текстилни произведения и 18 300 празни опаковки за тонери с лога на разнообразни търговски марки откриха са открити от митнически чиновници и гранични служители на реда в товарен автомобил при влизането му в страната от Турция през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

На 7 август 2023 година на пункта дошъл влекач с полуремарке с немска регистрация, оповестиха от Агенция " Митници ". Шофьорът, турски жител, показал документи за транспортираната стока от Турция през България за Германия. При осъществена щателна митническа инспекция измежду заявената стока били открити 334 недекларирани кашона, съдържащи по 24 фабрични опаковки от по 500 грама тютюн за наргиле с непознат акцизен бандерол, с общо тегло 4008 кг. В камиона били открити и 38 недекларирани кашона със 7836 текстилни произведения с лого на разнообразни марки.

Контрабандната стока е арестувана. По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжната прокуратура в Хасково.

В хода на контролните дейности са открити и 18 300 празни картонени опаковки за тонери с имената разнообразни търговски марки. Те са арестувани, като следва да бъдат известени притежателите на комерсиалните марки.
 Хванаха 196 кг незаконно пренасян тютюн за пушене на Капитан Андреево
Хванаха 196 кг незаконно пренасян тютюн за пушене на Капитан Андреево

Контрабандната стока е иззета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР