400 автобуса от градския транспорт на Рим ще рекламират Пловдив

...
400 автобуса от градския транспорт на Рим ще рекламират Пловдив
Коментари Харесай

400 автобуса в Рим рекламират Пловдив 2019

400 рейса от градския превоз на Рим ще популяризират Пловдив като Европейска столица на културата през 2019 година Страничните и задните им панели ще бъдат облепени с логото на “Пловдив 2019 ” и ще се движат в този тип в продължение на 14 дни през почналия към този момент месец май. Паралелно в Рим ще се разпространява и италианският град Матера, който ще бъде другата столица на културата на Европа през идната година.

Рекламата на Пловдив ще коства 14 590 евро без Данък добавена стойност по планирани планове. Изпълнител ще бъде италианската компания “IMPRESA GENERALE PUBBLICITA’ – JCDECAUX SPA ”, която има изключителните права за външна реклама на транспортните средства на публичния наземен превоз в Рим. Затова и от фондация “Пловдив 2019 ” са оповестили не конкурс, а процедура по директно договаряне с това сдружение.

Брандираните рейсове ще бъдат единствено част от подгряваща акция, тъй като се възнамерява взаимно с посолството на България в Италия и Български културен институт в Рим да се провежда показване на програмата на “Пловдив 2019 ” и на площад “Капитолия ” в Рим.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР