40% от руснаците биха избрали Газпром, в качеството на техен

...
40% от руснаците биха избрали Газпром, в качеството на техен
Коментари Харесай

Кои са най-привлекателните работодатели в Русия?

40% от руснаците биха избрали " Газпром ", в качеството на техен шеф, в случай че имат такава опция. Следващите най-популярни компании за работа са РЖД (Руските железници) - 23% от интервюираните, а 18% биха желали да работят в " Роснефт ", демонстрират резултатите на извършено от ВЦИОМ социологическо изследване.

" Ако на руснаците бъде препоръчана работа в някоя от съветските компании, на първо място те биха избрали " Газпром " за собствен шеф (40%). Други 23% от интервюираните биха предпочели да работят в РЖД, 18% в " Роснефт ". Следват Сбербанк России (14%), както и " Лукойл " и " Аерофлот " (12%) ". Това се показва в отчета на центъра за проучване на публичното мнение, представен от rns.online.

Отбелязва се също, че 9% от руснаците биха желали да работят в една от енергийните компании, да вземем за пример, " РусГидро " или ФСК ЕЕС, по този начин също и " Норилски никел " като желан евентуален шеф.

Според проучването на ВЦИОМ, основният аршин при избор на шеф е положителното възнаграждение и постоянното и навреме осъществяване на финансовите отговорностите на компанията. Важни за хората са по този начин също спазването на нормите за сигурност, удобния психически климат в колектива и опцията за реализация на знанията и уменията на работното място.

В описът на най-важните условия при избор на работно място са още и аршин като комфортен график, удобни работни условия, добър обществен пакет, непоклатимост и успеваемост на корпоративното ръководство.

Анкетата на ВЦИОМ е извършена на 9 юли, като в нея са всели присъединяване 1600 съветски жители на възраст над 18 години. Изборът им е изработен на основата на цялостния лист на телефонните номера в Руската федерация, като за такава извадка оптималния размер на статистическата неточност не надвишава 2,5%.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР