40-годишният помориец Иван Хъшев даде абсурдно обяснение за действията си

...
40-годишният помориец Иван Хъшев даде абсурдно обяснение за действията си
Коментари Харесай

Иван с абсурдно обяснение защо е опустошил Социалното в Поморие

40-годишният помориец Иван Хъшев даде неуместно пояснение за дейностите си преди броени дни, когато нахлу в постройката на Социално подкрепяне в Поморие и стартира да троши наред. Това съобщи " Флагман ". Мъжът прибегнал до обезверения ход, защото желал институциите да му извърнат внимание. Според престъпно проявения помориец това означавало да му намерят жилище и страната да му обезпечи по 600 лева на месец, или работа.

„ Аз в окаяно състояние, взех решение да направя, с цел да ми извърнат внимание. Запознах ги със случая още преди 4 години. Всеки човек може да изпадне в невъзможност. Направих го от обезсърчение, само че аз съм човек, който държи на правилата си! Не считам, че би трябвало да крънкам, или да дълбая по кофите за отпадък. След като аз не мога да си намеря работа, и Бюрото по труда – също, би трябвало най-малко да ми обезпечат този най-малък приход от 600 лева “, сподели пред съда Иван Хъшев.

По време на делото стана ясно, че точно Иван е мъжът, който преди към година нападна с камъни Община Поморие, откакто му отхвърлиха общинско жилище. Заради погрома Иван получава ефикасна присъда и влиза за 4 месеца в пандиза. В момента той обитавал полусрутена къща без ток и вода. Живеел безусловно в отчайващи условия. Въпреки това младият мъж разгласи, че се е отказал от родителите си и повече не желае да има нищо общо с тях. Другата присъда на Иван е точно домашно принуждение против личните му татко и майка. Самият той обаче не съумя да даде свястно пояснение по какъв начин по този начин здрав и в разцвета на силите си мъж не може да си откри никаква работа.

Според него за това допринасяло и обремененото му правосъдно минало, което обаче е такова точно поради последните му дейности.

Състав на Бургаския областен съд, с ръководител Катя Господинова, разгласи, че оставя зад решетките. Магистратите мотивираха решението си, че проблемите не се вземат решение с принуждение. Те също показаха неразбиране по какъв начин самият Иван не може да си откри работа и смята, че страната е длъжна надали не да го изхранва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР