40-годишният каза, че раздялата е приятелска и че 54-годишната и

...
40-годишният каза, че раздялата е приятелска и че 54-годишната и
Коментари Харесай

Марая Кери и Брайън Танака се разделиха след седем години

40-годишният сподели, че раздялата е другарска и че 54-годишната и нейните „ невероятни деца “ са „ обогатили “ живота му „ по способи, които думите не могат да уловят “.

„ Със смесени страсти споделям тази персонална информация по отношение на моята другарска разлъка с Марая Кери след седем невероятни години дружно “, написа той в известие, споделено с неговите 239 000 почитатели в Instagram.

„ Решението ни да тръгнем по разнообразни пътища е взаимно и до момента в който направляваме в тези обособени пътувания, го вършим с надълбоко почитание и голямо възприятие на признателност за скъпото време, което споделихме. Спомените, които създадохме, и артистичното съдействията са гравирани в сърцето ми вечно. "

Той продължи да хвали Кери за „ отдадеността на фамилията й и отдадеността на нейния поминък ", преди да каже, че гледа към бъдещето.

„ Очаквам с неспокойствие да продължа пътуването си, знаейки, че пристрастеността ми към вдъхновението, танците и креативните изкуства ще резонират в разгръщащите се глав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР