40-годишният италиански аристократ и бизнесмен, съпруг на британската принцеса Беатрис

...
40-годишният италиански аристократ и бизнесмен, съпруг на британската принцеса Беатрис
Коментари Харесай

Съпругът на принцеса Беатрис създаде невероятно стилна коледна елха СНИМКИ

40-годишният италиански благородник и предприемач, брачен партньор на английската принцеса Беатрис Йоркска Едоардо Мапели-Моци е прочут като доста надарен интериорен дизайнер. Той от време на време споделя фотоси от работата на своето бюро Banda Property на страницата си в обществените медии. Не е изненадващо, че една от последните изявления на аристократката-дизайнер е отдадена на Коледа и празничната атмосфера.

Той разгласява фотография на доста стилна и обичайната коледна декорация. Високата иглолистна дървесина е украсена с съвременни тъмнооранжеви панделки от по-плътна материя. По клоните има и запалени тънки свещи. Под елхата са сложени доста дарове в кафяви хартиени опаковки и с бели панделки.
   View this post on Instagram

Дървото е снимано в едва осветена стая с мрачна атмосфера. В стаята има свещници и цветя в приглушени нюанси. Над камината виси картина, боядисана в цветове, които отразяват нюансите на коледната декорация.

Ниска масичка за кафе с бадемови сладки и коктейлни чаши и впечатляващ полилей допълват пространството.

Повече от 143 хиляди души са се абонирали за акаунта, в който Едоардо споделя интериорни планове. Други пространства, които той е проектирал, включват зашеметяваща мраморна кухня с черни мебели и акценти в цвят каки, ​​неутрална спалня с килим с ярки сини и бели шарки и минималистична всекидневна с диван подкова и огромни прозорци от пода до тавана.
   View this post on Instagram

Сред фрагментите на обилните му творения има редки фамилни моменти. През септември Едоардо Мапели-Моци сподели очарователна фотография на дребната Сиена, направена на нейния рожден ден.

" Честит рожден ден, скъпа. Носиш ни толкоз доста обич и наслада всеки ден ", написа той и добави няколко емотикони.

Момичето е облечено в очарователна рокля, украсена с ярки цветя и сламена шапка.
   View this post on Instagram

Едоардо Мапели-Моци и принцеса Беатрис Йоркска се ожениха през 2020 г. Поради пандемията от Covid-19 сватбата им, която се състоя в параклиса " Вси светии " на Royal Lodge, се организира като частна фамилна гала. Енорийската черква се намира на територията на парка Great Windsor.
   View this post on Instagram

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР