40-годишна жена загина при пътен инцидент, когато градски автобус я

...
40-годишна жена загина при пътен инцидент, когато градски автобус я
Коментари Харесай

Трагедия със скутер разтърси Истанбул СНИМКИ

40-годишна жена почина при пътен случай, когато градски рейс я блъсна, до момента в който се возеше на електрически скутер в квартал Умрание в Истанбул.

Илкнур Акая, която кара електрически скутер на 25 октомври, беше хвърлена на многолюден път, когато вратата на кола, около която минаваше, ненадейно се отвори.

Жената падна внезапно пред градски рейс, който се движеше по страничната лента. Акая умря в болничното заведение, в която беше откарана макар всички медицински интервенции.



Шофьорът на рейса е арестуван след случая, само че е освободен по-късно, до момента в който водачът на колата, отворил вратата на колата неразумно, разпознат единствено с букви Р.О., е задържан.

По-късно се появиха фрагменти от охранителната камера, показващи момента на случая.

Говорейки пред пресата за случая на погребението на Аккая, Хасан Демирджи, бащата на умрялата жена, съобщи, че Р.О. е отговорен и че желае той да бъде наказан.

„ Необходимо е да се съсредоточим върху случая, който лиши живота на младеж. Дъщеря ми оцеля при земетресението през 1999 година, само че стана жертва на пътнотранспортно произшествие “, сподели Демирджи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР