40-годишна австралийка и майка на две деца може да се

...
40-годишна австралийка и майка на две деца може да се
Коментари Харесай

Крака безкрай! Завиждате ли на Карълайн СНИМКИ

40-годишна австралийка и майка на две деца може да се похвали с едни от най-дългите крайници в света. Карълайн Артър е висока 188 см., а краката й са дълги цели 132 см., т.е. 68% от цялото й тяло. „ Убедена съм, че имам най-дългите крайници в Австралия, в Америка също ”, споделя Карълайн.

Като дребна била доста едва и високо момиче и в учебно заведение непрестанно й слагали обидни прякори. И, несъмнено, постоянно имала проблеми при избора на облекла.

Сега обаче може да се похвали с сполучлива кариера в стилния бизнес.

„ Когато се появя някъде, всички ме зяпат, изключително в случай че съм на високи токчета. Приятелите ми към този момент са привикнали ”, признава дългокраката хубавица. „ Това към този момент ми харесва ”, прибавя тя.

„ Дълго време не можех да се приема. В живота ми имаше интервали, в които бях в огромна меланхолия и изобщо не се смятах за привлекателна. На 15 години станах модел и това ми даде убеденост ”, спомня си тя.

Карълайн е омъжена и има две деца. За тоалетите й се грижи нейната свекърва.

А брачният партньор й, който работи като строител, е направил за фамилията си къща за знамение и приказ, в която обичаната му да се усеща оптимално комфортно.

От Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР