40 години по-късно разследващите използваха ДНК тест, за да идентифицират

...
40 години по-късно разследващите използваха ДНК тест, за да идентифицират
Коментари Харесай

След 40 години идентифицираха една от жертвите на клоуна убиец

40 години по-късно проверяващите използваха ДНК тест, с цел да разпознават една от седемте неидентифицирани досега жертви на серийния палач Джон Уейн Джайси.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ ПЕТИМАТА НАЙ-ИЗВЕСТНИ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ В ИСТОРИЯТА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Оказва се, че „ жертва №24 “ е 16-годишният Джеймс Байрън Хаакенсън.

Във видеото горе разберете кои са едни от най-свирепите серийни убийци на всички времена

През 1976 година той заобикаля от вкъщи си в Минесота. За последно се обажда в дома си от Чикаго, след което изчезва безследно.

Майка му някак си постоянно е считала, че точно Клоунът сериен палач има пръст в изгубването на сина ѝ.

Племенник на Хаакенсън, който по този начин и не е срещал чичо си,

попада на следствие за безследно изчезнали през март тази година. Той убеждава татко си и вуйна си, Лори Систерман, да дадат ДНК проби за следствието. Резултатите се оказват позитивни.

Victim of “The Killer Clown” finally identified after 40 years. https://t.co/KNk5h8f7yf pic.twitter.com/SQztEvWgZq
— HISTORY (@HISTORY) 21 юли 2017 година
„ Знаем къде е брат ми… Знаем какво се е случило с него… Този човек е бил извънредно страшилище и някак си брат ми е попаднал на него. В рейса или на някой ъгъл той просто е бил на неверното място по неверното време “, споделя Лори Систерман пред локален вестник.

Джеймс е втората разпозната жертва от тези „ без имена “

от 2011 година насам, когато следствието по случая е актуализирано, с цел да се създадат ДНК проби, да се разкрият самоличностите на осемте неидентифицирани жертви и да се даде покой на фамилиите.

John Wayne Gacy Victim Is Identified After Four Decades https://t.co/k5AgWrbp7D via @nytimesworld pic.twitter.com/T1nnyN3oXM
— Derek Bowler (@BowlerDerek) 21 юли 2017 година
Кой е Джак Изкормвача остава загадка вечно

През 2011 година осем тела са ексхумирани, а проверяващите събират ДНК проби от колкото се може повече фамилии в региона, от които през 70-те години е липсващ юноша. Първата разпозната жертва е 19-годишният Уилям Бънди, липсващ през октомври 1976 година

Джон Уейн Джайси е елементарен комшия, който провежда квартални празненства,

занимава се с доброволческа активност и даже влиза в ролята на смешник, с цел да забавлява малчуганите на детски празненства. Това, което никой не подозира, даже и личната му брачна половинка, обаче е, че той крие ужасяваща загадка.
 Джон Джайси до първата дама Розалин Картър/ Джон Джайси облечен като смешник за детско празненство. Джон Джайси до първата дама Розалин Картър/ Джон Джайси облечен като смешник за детско празненство.
За интервал от шест години, започвайки през 1972 година, Джайси изнасилва и убива 33 младежи и млади мъже. Серийният палач е оголен през декември 1978 година, когато 15-годишно момче, последно забелязано с него, изчезва безследно. Полицията прави обиск на вилата на Джайси в Чикаго и открива доста повече от едно изчезнало момче – 29 натрупа.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА 5 ОТ НАЙ-УЖАСНИТЕ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ В БЪЛГАРИЯ
 Част от разпознатите до 1980 година жертви. Част от разпознатите до 1980 година жертви.
Тялото на Хаакенсън е намерено в спонтанен гроб в двора на килъра. Когато в народен ефир излиза наяве, че е хванат серийния палач Джайси, майката на Джеймс отпътува за Чикаго, с цел да се опита да разпознава сина си измежду откритите жертви.

Труповете обаче са открити в напреднал етап на разложение и различаване е невероятно, както и единствения различен способ за идентификация по това време, а точно зъбен разбор.

Докато гибелта ни раздели – ужасяващи двойки серийни убийци

„ Радвам се, че майка ми я няма, с цел да не би трябвало да схваща какво ужасяващо нещо се е случило със сина и… въпреки това тя си отиде, без да знае къде е той “, споделя сестрата на момчето.

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

В идващото видео вижте неразкритата мистерия на серийния палач Зодиак:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР