40 години чаках да оправят тротоара на улиците Державин и Раковски

...
40 години чаках да оправят тротоара на улиците Державин и
Раковски
Коментари Харесай

Паяци по пижами – Портних няма вълшебната лампа на Аладин! 


40 години чаках да оправят тротоара на улиците Державин и Раковски – там съм израсъл и корените на дърветата бяха изтърбушили плочите. Оправиха ги! 40 години чаках да асфалтират десетките улици в центъра на Варна, които Кирил Йорданов държеше, все едно сме в линията Газа. Асфалтираха ги! Не знам какъв брой години чаках да ремонтират Спортна зала и Юнашкия салон – ремонтираха ги! Десетки години чаках да оправят Ларгото, на което същия Йорданов постави плочки за баня – реновираха го! Стана красиво, прелестно да се разходиш към Римски терми, към гарата – дочаках и това. Дочаках да реновират булевардите Сливница, Владислав и цар Освободител – станаха като нови! Дочаках 240 мизерни детски площадки да бъдат реновирани и децата да играят с кеф в тях. Дочаках и новия бул. Левски, по който за 5 минути се излиза от града.

Но, несъмнено дочаках и мрънкането, недоволството и тоталната непризнателност на варненци за свършеното от кмета Портних и екипа му! Ако изобщо във Варна има останали варненци – при десетките хиляди пришълци, които се заселиха в града и не им пука за него.

Те не го пазят чист, не милеят за него и изливат омразата си във фейсбук – тези пижамени „ недоволници “!

Нищо не заслужават тези злобари – нищо! Заслужават да се върне Кирил Йорданов и да им опише играта!

Искат, непрекъснато желаят, само че изхвърлят боклука си през балкона, хвърлят мебели и строителни боклуци до контейнерите за отпадък, хвърлят фасове по улиците, форсират старите си брички, надуват скапаните си уредби, палят барбекюта по балкони и дворове – и след това кметът им е отговорен!

Не ви е отговорен, Портних – пришълци и локални недоразумения! Вие сте си отговорни! Кметът няма милиарди да оправи всяка улица, забатачена 30 години, няма вълшебната лампа на Аладин да извърши безбройните ви стремежи.

Иван Портних и екипът му за 10 години направиха повече за Варна, в сравнение с предходните кметове за 35 години!

Дано някой ден го проумеете, черни неблагодарници – които висите като паяци във фейсбук!

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР