40 души бяха задържани при безредици в Киев, съобщават украинските

...
40 души бяха задържани при безредици в Киев, съобщават украинските
Коментари Харесай

Задържаха 40 души при безредици в Киев

40 души бяха арестувани при вълнения в Киев, оповестяват украинските медии. Според организация УНИАН арестуваните са членове на националистическа организация. Те показали против кандидат-президента Юлия Тимошенко, до момента в който тя провеждала среща със симпатизанти, оповестява БНР.

``
реклама

Демонстрантите упорствали Тимошенко да изясни какво ще прави с ръководителя на Херсонския регионален съвет Владислав Мангер - член на нейната партия " Отечество ", който е упрекван за съпричастност към нападението и гибелта на политическия деятел Катя Гандзюк.

Полицията изясни, че е задържала десетина маскирани, у които били открити палки и флакони пикантен спрей. По-късно техни другари се пробвали да нахлуят със мощ в полицейския сектор, само че също били арестувани и упрекнати в безчинство и принуждение над правоохранителните органи.

Юлия Тимошенко е измежду любимците на президентските избори, планувани за 31 март. Според допитванията тя изпреварва по известност сегашния президент Петро Порошенко и най-вероятно ще стигне до балотаж с комика Володимир Зеленски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР