40 дни след убийството на Алексей Петров семейството му излезе

...
40 дни след убийството на Алексей Петров семейството му излезе
Коментари Харесай

Eто го семейството на Алексей Петров (Уникални снимки)

40 дни след убийството на Алексей Петров фамилията му излезе на ярко. Най-близките родственици на убития на 16 август предприемач разгласиха в обществените мрежи фотоси от персоналния им списък. Племенницата му Нуши Огнянова – щерка на неговия брат Огнян, го уважи с последните им фотоспомени дружно. На един от фрагментите се вижда по какъв начин Алексей Петров е на маса дружно с брат си, сестра си и майка си в заведението си в София. На различен от тях пък е сниман с племенницата си и нейните деца, още веднъж на фамилно празненство.

„ 40 дни от загубата на скъпия ни и популярен наш чичо, татко, брачен партньор, брат и наследник. Времето минава, само че давност няма.Почивай в мир. Ще те помним постоянно “, написа племенничката на Петров във фейсбук.
Членовете на фамилията на показно убития предприемач в никакъв случай не са парадирали с роднинските си връзки с него. Всички те живеят непретенциозно в Тетевенско, откъдето е родом и Петров. След трагичната загуба на някогашната барета и специалист по антитероризъм околните му не престават да бъдат в потрес. Цялата фамилия са извънредно обезпокоени за здравословното положение на майка му Диляна. Възрастната жена научи за разстрела на сина си по малкия екран, след което бе на инжекции в продължение на седмица, защото здравето ѝ внезапно се утежнява.

Първоначално щерка ѝ Теменужка – сестра на Алексей, я бе взела при себе си в нейния дом в Ловеч. След погребението на Петров обаче майка му поискала още веднъж да се върне в къщата си в село Градежница. Всички родственици я посещавали най-малко през ден, с цел да следят по какъв начин е. Тревожели се доста за здравето ѝ и заръчали на съседките също да я следят. Пенсионерката Диляна живее напълно сама, откакто предходната година погребва брачна половинка си, бащата на Алексей Петров.

Междувременно показното ликвидиране на предприемача, осъществено на 16 август на Витоша, към момента продължава да бъде неразкрито и обвинени за него няма. По случая работи огромен екип от криминалисти, само че досега не е ясно дали има гореща диря към поръчителите и причинителите. Сред водещите версии са възмездие и финансов претекст.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР