40 дни след убийството на 24-годишния Димитър от Цалапица семейството

...
40 дни след убийството на 24-годишния Димитър от Цалапица семейството
Коментари Харесай

Адвокатът на майката на убития Митко: Полицаите в Германия не издирват Рангел Бизюрев

40 дни след убийството на 24-годишния Димитър от Цалапица фамилията му твърди, че не получава никаква информация по случая. Протестите не стихват, единствено за предходната седмица те бяха четири.

" Хората с съображение са разтревожени. В един извънредно дълъг интервал от време този човек не е докаран в България. Ако има издадена европейска заповед, смятам, че 40 дни са извънредно дълъг интервал от време, в който едно лице, което обитава на територията на Европейски Съюз, да бъде локализирано, арестувано и върнато, с цел да търпи наказване “, разяснява пред bTV Антоанета Николова, юрист на майката на Димитър.

Майката на Митко съобщи, че тя няма никаква информация по следствието

" Заповедта за арест може да бъде предоставена, в случай че прокурорът позволи. Днес сме се разбрали да подам молба до прокуратурата и да желаяме да я забележим, тъй като тя стои някак имагинерно “, сподели още Николова.

" Майката на Димитър ми показа, че има близка в Хамбург, която е отишла в полицейския сектор там, с цел да изиска информация дали обвиненият Рангел Бизюрев се търси. Хората са ревизирали и са ѝ споделили, че нямат данни в тяхната осведомителна система това лице да се търси “, описа още юрист Антоанета Николова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР