4 нови модела ще направят официална премиера на Международния автомобилен

...
4 нови модела ще направят официална премиера на Международния автомобилен
Коментари Харесай

4 модела на Opel с премиера на автомобилния салон в София

4 нови модела ще създадат публична премиера на Международния авто салон в София, който ще се организира в интервала сред 14 и 22 октомври.

Компанията за първи път ще покаже Insignia във вариантите  Grand Sport  и  Sports Tourer ,  както и най-новите попълнения на семейство Х на марката -   Crossland X  и новия SUV  Opel Grandland X .

„ Новият лозунг на марката Opel „ Бъдещето ти принадлежи ” е по едно и също време заричане и обвързване. Нашите артикули застават напълно зад него, а с министър председателите си на Автомобилен салон София 2017 за следващ път демонстрираме обичайното за Opel предложение на реформаторски технологии в елегантни и практични коли, налични за необятната потребителска публика ”, показа Вихрен Горанчев, шеф на комерсиалното посланичество на Opel за България.

„ Новото потомство на извънредно сполучливата Insignia е характерен представител на тази философия, предлагайки чудесно държание на пътя, свръхмодерни технологии, повече пространство и извънредно положително съответствие сред качества и цената. От друга страна с новия Opel Grandland X навлизаме в нов пазарен сегмент и с него нашите клиенти ще имат по-богат избор от когато и да било. Елате и посетете щанда ни, с цел да се убедете сами в това ”, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР