4-месечно бебе е било хоспитализирано с фрактура на черепа и

...
4-месечно бебе е било хоспитализирано с фрактура на черепа и
Коментари Харесай

4-месечно бебе е било хоспитализирано с фрактура на черепа и хематом в МБАЛ-Видин

4-месечно бебе е било прието в болница с фрактура на черепа и хематом в МБАЛ-Видин . Същевременно под управлението на Видинската районна прокуратура се правят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения по член 182, алинея 1 и по чл.131, алинея 1, т. 4, вр. член 129, алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс – оставяне на малолетно дете без контрол и наставнически грижи и причиняване на телесна щета.

От болнично заведение във Видин е постъпил сигналът за признатото дете. Незабавно е бил осъществен оглед на местопроизшествието и са били конфискувани движимости, имащи отношение към осъщественото действие.

Към сегашния миг е открито, че през вчерашния ден в частен парцел във Видин е била нанесена междинна телесна щета на 4-месечния Д.В. Увреждането е предизвикало разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота на малолетното дете. То е било превозено за оказване на здравна помощ в столична болница.

Проверяват се всички обстоятелства и условия , относими към предмета на следствието.

Наблюдаващият прокурор е дал подробни инструкции на проверяващия орган . Предстоят разпити на очевидци, включително на малолетни деца в синя стая, и назначение на съдебномедицинска експертиза. Очаква се отчет от отдел „ Закрила на детето “ при Детска педагогическа стая във Видин.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР