4 лунен ден от 08:37 часа на 16 юни до

...
4 лунен ден от 08:37 часа на 16 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 16 юни 2017 година

4 лунен ден от 08:37 часа на 16 юни до 09:48 часа на 17 юни

Този ден е добър за усамотение и бездейност. Добре е да се заемем със спокойни домашни действия и безшумно да си почиваме в фамилен кръг.

Това е първият от неподходящите дни – счита се за ден на грехопадението. Възможни са всевъзможни изкушения, допустимо е да би трябвало да избирате сред положителното и злото, може да поискате да извършите нещо не до такава степен положително.

Затова, 10 пъти помислете преди да вземете решение. Да вземете вярно решение ще ви помогне молитва.

От друга страна, това е един удобен и позитивен ден за всевъзможни дейности и инициативи, само че в следобедните часове. Много от вас ще се стремят към разнообразни развлечения и удоволствия.

При множеството хора е допустимо да се появи податливост към прекомерно самочувствие. Ще имате потребност да деянията и изявите себе си. Ще желаете да бъдете на почетно място, да оценят вашите дейности и вашите достижения.

Много положително и удобно време с цел да започнете значимите си каузи. Ще имате нужния подтик и нужната енергетика за постигането на задачите си.

Днес ще намерете в живота си лъч светлина, ще видите всичко положително и оптимистично. Ще усетите в себе си предпочитание за бързи дейности, решителност и риск. Ще се стремите да поразите света с всички свои гении и капацитети.
Това е най-благоприятният миг за всевъзможни договаряния, тъй като ще бъдете изключително безапелационни.

Много изкушения могат да се появят в този ден, изключително да внимават дамите в своите покупки, тъй като ще бъдат много разточителни. Постарайте се да контролирате своите страсти.

Това е денят, в който можете да постигнете забележителни триумфи, по тази причина действайте самоуверено!

Днес не трябва да се натоварва сърцето. Не бива да се вършат интервенции на гърба. Да се отбягва физическото натоварване.

Добре е за лечение на кръвоносни съдове, заболявания на нервната система, както и коленете, ставите.

Да не се вършат интервенции на сърцето, гръбначния дирек. Да не се носят тежести на тил, да се заобикаля пресилване на мозъка. Да се пестят физически сили.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР