4 квартала в София са блокирани от полиция. Под ръководството

...
4 квартала в София са блокирани от полиция. Под ръководството
Коментари Харесай

Спецакция срещу престъпна група за рекет и измами в София, има 14 задържани

4 квартала в София са блокирани от полиция. Под управлението на Специализираната прокуратура чиновници на ГДБОП правят на територията на София дейности по следствието на проведена незаконна група, основана за рекет, имотни измами, разпространяване на опиати.

Според източници на " По света и у нас ", рано тази заран е почнала интервенция в кварталите " Абдовица ", " Христо Ботев ", " Враждебна " и " Левски ".

Провеждат се претърсвания на повече 20 адреса в разнообразни столични квартали, както и персонални обиски на лица. Разпитват се очевидци.

До сегашния миг са арестувани 14 лица за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Иззети са 3 автомобила, газов револвер, злато, пари, документи и други доказателства.

Сред задържаните са ромските барони Мето и Трайчо, научи " По света и у нас ". Те са известни с това, че принуждавали свои длъжници да им трансферират парцели.

След разбор на събраните доказателства наблюдаващите прокурори ще преценяват на кои от лицата да бъдат повдигнати обвинявания и на кои от тях да бъдат избрани ограничения за неотклонение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР