4-етажна сграда рухна в Истанбул. Няма жертви и пострадали при

...
4-етажна сграда рухна в Истанбул. Няма жертви и пострадали при
Коментари Харесай

Вижте рухването на 4-етажна сграда в Истанбул

4-етажна постройка рухна в Истанбул. Няма жертви и потърпевши при случая, оповестява БНР.

Започнало е следено разрушение на друга прилежаща 5-етажна постройка заради опасения, че тя също може да рухне. Инцидентът се разигра в квартал "Кяътхане ".

Жилищната сграда е била евакуирана преди да се срути, откакто преди този момент рухва подпорната стена на ров за основи на постройка наоколо до нея. Причина за рухването са води от друга прилежаща постройка, които са подкопали бетонната стена. Първоначално са били евакуирани 10 прилежащи здания, а след това броят им нараства на 21.

На мястото на случая са пристигнали регионалният шеф, кметът на региона и кметът на Истанбулската огромна община. Те оповестиха, че се правят съответните изследвания на място.

Припомняме, че на 6 февруари тази година 7-етажен блок се срина в региона „ Картал “ в азиатската част на града. Тогава починаха 21 души, а 14 бяха избавени. Част от етажите на постройката се оказаха нелегално издигнати. Истанбул е построен в хълмист регион, а подпочвените води, гъстотата на строителството и други проблеми водят до сходни произшествия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР