4 бебета проплакаха на Бъдни вечер в болница Шейново. Оказва

...
4 бебета проплакаха на Бъдни вечер в болница Шейново. Оказва
Коментари Харесай

4 бебета проплакаха на Бъдни вечер в болница Шейново

4 бебета проплакаха на Бъдни вечер в болница " Шейново ". Оказва се, че най-вече бебета се зачеват сред Бабинден и Коледа, демонстрира проучване на Национален статистически институт. Въпреки деня, в който са се родили Християн и Християна няма. Две от имената са Вяра и Боян.

" Доста повече деца се раждат предпразнично. Около празниците има повече естествени раждания. До края на година в нашата болница чакаме да се родят към 2300 деца. Около 7-8% от тях ще са недоносени ", изясни пред Bulgaria ON AIR доктор Дони Колева.

Според нея за недоносването на детето оказва въздействие стресът, само че е значимо самата бременност да се следи, с цел да няма затруднения.

" Има небрежност към бебетата от страна на част от майките, само че ние в болничното заведение към всички се грижим еднообразно. Има и майки, които упорстват да родят точно на Бъдни вечер и Коледа, само че са необичайност ", добави докторката.

Тя е безапелационна, че при обикновено раждане няма по какъв начин да се дефинира точна дата или час на интервенцията.

" В дребните часове на нощта най-често се случват ражданията. Приятно е възприятието да посрещнем Коледа измежду бебетата в отделението ", сигурна е доктор Колева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР