3асега без коментар. На Сузанита в момента не й се

...
3асега без коментар. На Сузанита в момента не й се
Коментари Харесай

Майката на Сузанита: При мен са с бебето, по-добре да е сама, отколкото нещастна!

„ 3асега без коментар. На Сузанита сега не й се приказва. При мен са с бебето и се гледаме ", показа майката на изпълнителката Сузанита - Шенай, и добави:

„ Дъщеря ми е над 18 и може сама да взема решение какво да прави! Добре е. Много й оказвам помощ, с каквото мога, дружно се оправяме с всичко ", споделя за „ България Днес " още майката на изпълнителката, която скоро се раздели с бащата на детето им Марк Славов. Двете дами и дребният им джентълмен Матиас откраднаха къси мигове в празничния първи юни на „ Капана " в Пловдив.

„ Искам Сузи да е щастлива, тъй като беше очевидец на доста изневери, напивания, алкохолизъм и по тази причина не откри смисъла и щастието в тази връзка. И аз прощавах 19 години и нищо не завоювах, разделих се с татко й. Но ми минаха години- те и младините ", сподели някогашната жена на артиста Орхан Мурад, съгласно която, когато остареем, по-трудно се доверяваме и намираме обич. Шенай е уверена, че в случай че човек не е благополучен, по-добре е да предприеме ограничения в точния момент. „ И да казваш, че поради децата го правиш, отново не е същото. Защото тъкмо те не трябва да порастват в отровна среда, с цел да не стигнат след време също до алкохол и опиати. 3ащото образецът, моделът на държание, всичко идва от неразрешените проблеми сред родителите ", прибавя към този момент щастливата Шени.

Макар и по сложния метод, тя е схванала, че компромисите и извиненията не си заслужават, в случай че през цялото време нещата не вървят добре в фамилията. „ Откакто се разведох, доста неща при мен се трансформираха. В началото всеки е добър, дава обещание доста и след това идват разминаванията. А какъв брой хора не са раждали деца, осиновяват и ги гледат по-добре от същинските им родители. Светът е дребен и по тази причина постоянно може да се откри добър човек, който да желае да им бъде добър и грижлив родител ", споделя още баба Шени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР