39-годишната Веска Лучева, която роди 12-тото си дете на улицата

...
39-годишната Веска Лучева, която роди 12-тото си дете на улицата
Коментари Харесай

Веска, която роди 12-ото си дете на улицата, е ДДС милионерка

39-годишната Веска Лучева, която роди 12-тото си дете на улицата в град Баня и евентуално ще го отглежда в цялостна бедност.Тя има общо 7 деца от първия си брак и към този момент 5 от втория си мъж. Оказва се, че дамата е Данък добавена стойност милионерка. Тя е притежател на пет компании с 5 милиона лв. борчове към страната, само че няма никакви пари да наеме юрист и да почисти името си.

Подлъгали Веска за компаниите с заричане за 20 000 лв.. „ През 2010 година Илко от Пловдив ми сподели, че ще ме уреди с 20 000 лв., с цел да си купя къщурка, в случай че му подпиша мним трудов контракт. Все едно съм работила 8 месеца. Съгласих се, с цел да имам къщурка за децата ми. Той ме закара при нотариус и аз подписвах всички документи, които ми дадоха без да знам защо става въпрос”, споделя тя.

Заради грешката й отпреди няколко години да се съгласи да подписва вкупом разнообразни документи, без да знае даже върху какво поставя парафа си, сега няма право на обществени помощи. Взима единствено детски надбавки за 4 от децата си, които гледа с втория си мъж, в размер на към 130 лв., признава Димитър Тодоров.

Веска е от български генезис. Вторият й мъж Димитър Тодоров на 33 години е ром. Събрала ги любовта преди към 8 години. Веска имала доста огромни проблеми по време на първия си брак. Създала си сама кахъри и около компаниите, на които станала притежател. Социалните тогава й взели децата, а Веска се пропила от тъга. За да не пропадне изцяло, я избавил точно Димитър, написа "Монитор ".

Бащата Димитър не е признал нито едно от към този момент петте си деца. Затова и те са записани на името на майката Веска и не носят неговата фамилия. Таткото обаче си знае и имената на децата, и годините им. За бебето споделя, че не е било мечтано, само че откакто се е родило навръх 8 март, ще си го гледат. Бременността на Веска ги изненадала, само че нямали пари за аборт.

„ Не го желаех, но като пристигна, ще си го гледаме. Никога няма да си оставя децата. Работя. Работа има, стига човек да иска”, признава Димитър. Той работи в строителството и по този начин устоя многолюдната си фамилия, защото Веска е заета с децата и няма работа.

Дошли от Сопот в карловския курортен град Баня преди 3 години. Наели дребна къща с дворче за 100 лв. наем на месец. Всичките живеят в една стая, а банята и тоалетната са външни и се нуждаят от ремонт.

След раждането на бебето Димитър се заканва да ремонтира още една стая. Заради неприятните битови условия децата им са заболели от глисти, признава бащата. Той прецизира, че ги лекуват. И храна имат, а и съседът бай Кольо им помагал с по някой лев, а и в строителството работа имало. Димитър обаче не може да се помири, че нямат пари за добър юрист, с цел да може Веска да се отърве от компаниите с големи Данък добавена стойност борчове.

Четири от малолетните от първите 7 деца на Веска са по домове, две от най-големите й са задомени, а едно било осиновено.

„ Повече деца няма да имаме”, се зарича Димитър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР