39-годишната Камелия Андонова, чието име се свързваше в последно време

...
39-годишната Камелия Андонова, чието име се свързваше в последно време
Коментари Харесай

Стилистката Камелия отрече слуховете: Не съм любовница на Рачков

39-годишната Камелия Андонова, чието име се свързваше напоследък с това на комика Димитър Рачков отхвърли да има интимна връзка с него и посочи, че двамата са единствено другари, освен това от повече от година.

 

Слуховете за връзката сред Камелия и Рачков плъзнаха, откакто двамата се появиха дружно на едно празненство в известния клуб " Хасиенда " в курорта Лозенец. Фотографите от заведението снимаха двойката да се съблича, а фотосите бързо бяха публикувани по медиите. Рачков буен от тези фотоси и бил уверен, че са били съзнателно публикувани от притежателя на клуба Димитър Тодоранов, за да популяризира " Хасиенда " на негов тил.

 

Актьорът в действителност е бил в компанията на Камелия, която има сладкарница в курорта. Той обаче бил на отмора на морето и й предложил да излязат на вечеря, само че не като двойка, а като другари и сътрудници. Те са работили дружно в последния сезон на предаването " Като две капки вода ", където Камелия се занимаваше със стайлинга и избирането на облекла за водещите и журито.

 

" Двамата са близки другари. Камелия се познава добре и с някогашната му другарка Анита. В момента тя има друга връзка и тези клюки нанесоха щета на нея ", разясняват близки източници на хубавицата.

Инфо: Уикенд

Тагове: Димитър Рачков комик стилистка Камелия 4Като две капки вода “ „ Хасиенда “ Димитър Тодоранов любовница
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР