39-годишната жена, която беше простреляна миналата вечер в Русе от

...
39-годишната жена, която беше простреляна миналата вечер в Русе от
Коментари Харесай

Простреляната жена още е в критично състояние

39-годишната жена, която беше простреляна предходната вечер в Русе от мъжа, с който живееше на фамилни начала, продължава да е в сериозно положение, като има минимално усъвършенстване, оповестиха от УМБАЛ “Канев ”. Тя към момента е в интензивно поделение, като всеки, който желае да подари кръв за младата жена може да го направи през днешния ден, тъй като през почивните дни Кръвният център не работи.

Другата жена, за която ви съобщихме през вчерашния ден, 34-годишна, бе открита в безпомощно положение пред блок 14 в русенския кв. «Дружба». Тя е в устойчиво положение, оперирана е през вчерашния ден и е с контузия на бял дроб и далак, оповестиха от болница канев. При оперативно - издирвателнитемероприятия бе открит и арестуван за период до 24 часа, 44-годишен мъж от Русе, прочут на пострадалата.

Според първичните данни той е нанесъл побоя на дамата, което е станало след приложимост на огромно количство алкохол и зародил скандал. По случая е формирано досъдебно произвеждане и се проверява, като работата продължава, под надзора на прокуратурата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР