39-годишната Изабел, съпругата на продуцента на филма Убийците на цветната

...
39-годишната Изабел, съпругата на продуцента на филма Убийците на цветната
Коментари Харесай

Съпругата на продуцента Брадли Томас се самоуби, скачайки от балкон на хотел

39-годишната Изабел, брачната половинка на продуцента на кино лентата " Убийците на цветната луна " Брадли Томас и майката на двете му деца, се е самоубила, скачайки от прозореца на хотел Angeleno в Лос Анджелис, според TMZ.

Властите към този момент са удостоверили гибелта на дамата, а правосъдната работа на окръг Лос Анджелис e класифицирала гибелта като самоубийство, защото по тялото на дамата е имало голям брой пострадвания, които са типични за рухване от високо.

Когато следователите са открили събитията на нещастието, стотина очевидци в началото декларирали, че Изабел е паднала от покрива, само че TMZ, базирайки се на свои източници от правоохранителните органи, твърди, че тя е скочила от балкона на последния етаж.

PEOPLE, базирайки се на източници от полицейското ръководство на Лос Анджелис, оповестява, че чиновниците са реагирали на местопроизшествието след известия за случай в 13:20 ч. в понеделник.



Жената не е оставила предсмъртно писмо. Не се знае какво я е подтикнало да предприеме такава ужасна стъпка.

От хотел " Ангелено " отхвърлиха да разясняват самоубийството на брачната половинка на продуцента.

Изабел и Брад са женени от 2018 година, имат две дребни деца и даже бяха снимани на чаеното празненство на BAFTA 2024 в Бевърли Хилс на 13 януари.

Смъртта на брачната половинка му е удар за Брадли, който беше номиниран за Оскар за кино лентата " Убийците на цветната луна ". Сред другите творби на продуцента са: " От малоумен по-глупав ", " Ах, тази Мери ", " Всичките пари на света ", " Триъгълник на тъгата " и други

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР