39-годишната блондинка и с 10 години по-младия от нея милионер

...
39-годишната блондинка и с 10 години по-младия от нея милионер
Коментари Харесай

Страда ли Ники Илиев? Саня Борисова с нова тръпка - заби бив...

39-годишната русокоска и с 10 години по-младия от нея милионер са видяни на интимни вечери в изискани столични заведения за хранене

 

Саня Борисова най-сетне съумя да не помни огромната си обич - режисьора Ники Илиев и се радва на нова тръпка. Истинска изненада обаче провокира името на някогашния другар на фолкзвездата Алисия - предприемачът Симеон Филипов, който минава за един от най-желаните и богати ергени у нас.

39-годишната русокоска и с 10 години по-младия от нея милионер са видяни на интимни вечери в изискани столични заведения за хранене към този момент няколко пъти, твърди вестник „ Галерия “.

Скоро Саня призна: „ Да имам другар, само че не желая да издавам повече, тъй като щастието обича тишината ", разяснява хубавицата.

Столична клюкари към този момент залагат дали връзката на Симеон Филипов и Саня ще прерасне в нещо по-сериозно.

За персоналния живот на предприемача не се знае съвсем нищо, като се изключи че изкара бурна обич с певицата Алисия. Връзката им изтрая повече от три години, през които Алисия живя в големия му дворец в Бояна дружно със сина си от Валери Божинов. Докато беше обвързана с Мони, както го назовават приятелите му, Алисия ходеше на 1-2 участия седмично.

Богатото й гадже я устояваше и тя нямаше нужда да бъхти по участия, а да е компактно до него и да го следи дали не й кръшка. Симеон подари на брюнетката безценен джип, който не ясно дали си е прибрал след края на връзките. Въпреки че връзките им бяха на път да прераснат в брак Филипов си потегли от фолкпевицата в края на предходната година, а тя събра куфарите и се върна в тузарския си апартамент в столичния квартал Изток.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР