39-годишна гражданка на Северна Македония мина незаконно границата с България,

...
39-годишна гражданка на Северна Македония мина незаконно границата с България,
Коментари Харесай

Македонка счупи бариера на Гюешево, спретна си гонка с полицията чак до Кюстендил

 39-годишна гражданка на Северна Македония мина нелегално границата с България, не се подчини на полицията и даже удари патрулен автомобил в Кюстендил.

Жената е минала през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево " без позволение на надлежните органи на властта. Жената управлявала лек автомобил с швейцарска регистрация, не е спряла за инспекция, при което е развалила граничната преграда. Впоследствие, в региона на с. Гърляно и магазин, тя не изпълнила полицейски разпоредби, като не е спряла на подадения й сигнал от чиновници на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Кюстендил.

Стигнало се до насилственото й прекъсване в региона на кв. " Могилата " в гр. Кюстендил. Междувременно, шофирайки, непознатата гражданка развалила и два полицейски автомобила, оповестяват от Апелативна прокуратура София.

Поради обстоятелството, че дамата била в несъответстващо положение, бил извикан екип на ЦСМП към МБАЛ гр. Кюстендил. Пристигналите на място медици открили, че тя е с нараснала телесна температура. Бил й изработен бърз тест за съществуване на вируса Covid-19. Взета й е била кръв за проучване на съществуване на алкохол и упойващи субстанции. Жената е настанена в болнично заведение в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР