39-годишен варненец е бил блъснат от лека кола, докато пресича

...
39-годишен варненец е бил блъснат от лека кола, докато пресича
Коментари Харесай

Кола помете пешеходец на „зебра”

39-годишен варненец е бил блъснат от лека кола, до момента в който пресича на пешеходна пътека. Инцидентът е станал към 16.00 часа в понеделник, 27 август, на кръстовището на улиците „ Мир " и „ Студентска “, осведомят от локалната полиция.

Вследствие на удара пешеходецът е получил травми на главата, корема и гърдите. Настанен е в реанимация, без заплаха за живота. Зад кормилото на леката кола „ Опел Астра “ е бил 24-годишен мъж от авренското с. Царевци.

8-годишно момиче бе блъснато от „ Фолксваген " -Голф. Произшествието на улица в Белослав е записано на 27 август към 18.50 часа.

66-годишният лидер на леката кола не се съобразил с държанието на група деца, играещи край пътното платно. Блъснатото дете ненадейно подхванало секване на пътя. Вследствие на удара момичето е получило травма на таза и охлузвания на лактите и палеца на левия крайник. Оказана му е била здравна помощ и е било ориентирано за домашно лекуване.

16-годишен юноша се потроши, откакто падна от мотоциклет. Снощи, към 21.15 часа в Бяла неправоспособният младеж управлявал мотоциклет „ Малагути “ с несъобразена скорост. Загубил надзор над возилото, излязъл вляво от платното за придвижване и се блъснал в железен дирек за осветяване. След удара лидерът паднал, а моторът траял придвижването си, като се спрял и паднал на пътното платно на към 20 метра от мястото на удара.

Пострадалият е с фрактури на таза, дясната бедрена става и едното бедро. Настанен е в болница без заплаха за живота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР