39-годишен учител от град Макони, Зимбабве бе настанен в болница

...
39-годишен учител от град Макони, Зимбабве бе настанен в болница
Коментари Харесай

Три жени отвлякоха и изнасилиха мъж от Зимбабве

39-годишен преподавател от град Макони, Зимбабве бе настанен в болница откакто тайфа от три дами го отвлякоха, упоиха и го насилиха полово преди да го захвърлят на пътя, оповестяват локалните издания, представени от "Дейли Мейл ".

Мъжът бил с засегнати гениталии и лекарите в болничното заведение разкрили и други признаци на полово принуждение. Полицията се пробва да открие трите дами, които са част от незаконна група, която причаквала и други жертви като ги изнасилвала и по-късно продавала спермата им като "амулет за шанс ".

39-годишният преподавател разказал пред органите на реда, че дамите му предложили да го закарат с колата си, а по-късно му предложили пиво, с което го упоили и той изпаднал в безпомощно положение. Жертвата се събудила на идващия ден с изчезнали пари и с рани по гениталиите си. Жените поискали да вършат секс с него, само че той отказал. Тогава те го заплашили с револвер и той се подчинил като дамите още веднъж му дали упойваща напитка. Малко по-късно той бил изхвърлен на пътя, където бил открит от инцидентни минувачи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР